Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mysterieuze countdown eindelijk op nul

Een tijdje terug vertelde we dat Square Enix een website online had geplaatst met een mysterieuze countdown en nu staat de teller eindelijk op nul. Er gingen geruchten rond dat deze site misschien te maken zou hebben met een next-gen Final Fantasy VII.

Sqaure Enix heeft echter een totaal ander game aangekondigd met deze site, namelijk Lord of Vermilion II. Een op kaarten-gebaseerde arcade game met personages uit Final Fantasy IV, Romancing SaGa II en Magic: The Gathering, die nog dit najaar in Japan verschijnt. Of er ook een Europese release komt is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?