Mysterieuze crossover game van Telltalegames

Wat gebeurt als je Sam & Max, Penny Arcade, Team Fortress 2 en Homestar Runner bij elkaar gooit? Geen idee, daar doet Telltale Games nogal mysterieus over, wel is er een teaser uit.

De personages die verschijnen in deze trailer zijn; Tycho van Penny Arcade, Max van de Sam & Max games, de Heavy uit Team Fortress 2 en Strong Bad van Homestar Runner. Donderdag komt er meer info vrij over deze mysterieuze crossover game. Wie het denkt te weten, mag het zeggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?