Mysterieuze screenshots toch gewoon in-game?

Zojuist zijn er een aantal in-game beelden opgedoken uit het Sony-kamp. De beelden hebben aardig wat indruk gemaakt op de mensen van een Duitse site die het gezien hebben. Eerder dacht men dat het alleen om een techdemo zou gaan, maar nu gaan er echter geruchten rond dat het hier wel om een volledige game gaat, die de naam 'Linger in Shadows' draagt. Het is vooralsnog onduidelijk om wat voor een soort game het hier gaat.

Men spreekt over in-game beelden die mooier zijn dan Killzone, Metal Gear Solid 4 en Crysis bij elkaar. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

onbekend onbekend onbekend onbekend onbekend

bron:Onaxis

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?