Mythos steekt de kop weer op

Mythos was een MMORPG van het failliete Flagship Studios, dat bekend werd met Hellgate: London. Het portfolio van Flagship Studios werd indertijd overgenomen door het Zuid-Koreaanse Hanbitsoft, welke verder is gegaan met de ontwikkeling van de games. Hellgate: London, nu Hellgate:Resurrection genaamd, draait alweer een tijdje in Zuid-Korea. Maar over Mythos was het stil. Tot nu dan.

Mythos is een MMORPG met een gameplay die zeer sterk lijkt op die van de Diablo serie. Dit is niet verwonderlijk, aangezien Flagship Studios gestart was door de makers van de Diablo serie. Hanbitsoft gaat binnenkort starten met een gesloten bèta test van de game, waarbij ze helaas nog geen specifieke datum hebben gesteld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?