Namco Bandai brengt Age of Wonders 3 uit

Namco Bandai heeft onthuld dat het de uitgever is van Age of Wonders 3 in Nederland en de Scandinavische landen. De game wordt net als de eerste twee delen gemaakt dat het Nederlandse Triumph Studios dat gevestigd is in Delft.

Age of Wonders 3 is een turn-based strategiegame met RPG-elementen. De game speelt zich af in een fantasysetting en bevat zowel een singleplayer- als multiplayermodus. De ontwikkeling van de game wordt gefinancierd door Marcus Persson, de bedenker van Minecraft, die een groot fan van de Age of Wonder-serie is.

Age of Wonders 3 ligt vanaf 31 maart in de winkels. Ook verschijnt er een digitale versie die door Triumph Studios zelf wordt gedistribueerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?