Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Neem een kijkje in de toekomst met Fable 2 DLC

Het is alweer een tijdje geleden dat de eerste downloadable content voor Fable 2, Knothole Island, beschikbaar kwam. Na die tijd werd het toch vrij stil rondom de game, maar even geleden werd er weer een nieuw pakket aangekondigd.

De nieuwe DLC krijgt de naam 'See The Future' en zal in mei beschikbaar zijn voor 560 Microsoft Points. Met dit pakket krijg je onder andere twee nieuwe quests. In de ene zul je een spookstad van een gevaarlijk monster moeten bevrijden en in de andere moet je één of andere ridder proberen te redden. Naast nieuwe quests komt er een opvolger van de Crucible, namelijk het Colosseum, die de gevechten uit het origineel een stuk uitdagender moet maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?