Neverwinter Nights 2 uitbreiding komt eraan

Goed nieuws voor de fans van Neverwinter Nights 2. Atari heeft aangekondigd dat er volgende week op 29 april een adventure pakket voor de game zal verschijnen. Dit pakket krijgt de naam 'Mysteries' met zich mee en zal voor tien euro over de toonbank gaan.

Mysteries biedt ongeveer 15 uur aan nieuwe content en is grotendeels gebaseerd op de Night Masks organisatie. De karakters zijn, zoals het hoort, professioneel ingesproken, en er is veel gloednieuwe gameplay in het pakket gestopt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?