New Xbox Experience vanaf nu bij games

Als je op een of andere manier de update naar de New Xbox Experience (NXE) van vorig jaar hebt gemist, bijvoorbeeld omdat jouw Xbox 360 niet met het internet is verbonden, dan is er goed nieuws voor je. Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat er meer manieren gaan komen waarop je de nieuwe update in je bezit kunt krijgen.

Allereerst zal het komende 'Official Xbox Magazine' een disc bevatten met daarop de NXE update. Mocht je geen extra geld willen uitgeven aan een tijdschrift, niet getreurd, want vanaf Tom Clancy's H.A.W.X. worden alle games op de Xbox 360 in ieder geval de komende tijd uitgerust met de nieuwe update. Dat betekend dat ook offline gebruikers nu op allerlei manieren de update makkelijk kunnen gaan installeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?