Next-gen vagina's in Witcher 3 waren onbedoeld

Geplaatst:
Aangepast: 13 februari 2023 15:56

Het vrouwelijke geslachtsorgaan, je hebt ze in allerlei soorten, maten en vormen. Net als diens mannelijke tegenhanger. Hoewel er veel personen zijn die er maar al te graag naar kijken is de entertainment industrie het over één ding eens: ze hoeven niet in volle glorie en in detail getoond te worden tenzij dat nadrukkelijk de bedoeling is en dat duidelijk kenbaar wordt gemaakt aan de consument. Dat de next-gen update van The Witcher 3 ineens de vulva tentoonstelt is dus ook een foutje en niet intentioneel, aldus ontwikkelaar CD Projekt RED.

Volgens mensen op de subreddit van de game (betreden op eigen risico) is het vooral een screenshot van de Crones in menselijke vorm die niet voor de poes is. Dat de drie dames de boel netjes bijhouden is nog niet zo heel controversieel te noemen. Maar het feit dat de zogeheten Landing Strip ruimte laat voor een gedetailleerde rendering van de schaamlippen gaat volgens velen wel een beetje te ver.

witcher 3 crones

Volgens CD Projekt RED was dit ook totaal niet de bedoeling. Tegenover Kotaku heeft de Poolse studio aangegeven dat een samenvoeging van "meerdere community-sourced mods" en "een tal van verbeteringen gecreëerd door de studio" heeft geresulteerd in de hi-rez vagijnen. Gezien de complexiteit van het project is dit erbij ingeschoten, ook al had het de final cut (pun intended) niet horen te halen.

Naar verwachting zal een patch dit alles weer gaan terugdraaien.

Bron: Kotaku
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord