Niet te lang wachten met aanschaf DSi

Nintendo waarschuwt de consumenten alvast om niet tot de kerstperiode te wachten met de aanschaf van de nieuwe Nintendo DSi. De kans is groot dat er rond die tijd moeilijk aan een exemplaar te komen is.

Dit zegt David Yarnton van Nintendo Engeland. Afgelopen jaar was er in veel winkels een groot tekort aan Wii's en Nintendo wilt dat nu proberen te voorkomen door zo vroeg mogelijk de consumenten in te lichten.

One of the things that people don't seem to understand is that factories are producing constantly; they don't peak and trough. So we're producing product all the time, but then everyone wants it all at the one end of the year. It's just so hard to try and keep up.

Je bent dus gewaarschuwd! De Nintendo DSi is vanaf 3 april verkrijgbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?