Nieuw kanaal voor Nintendo Wii

NEC, Panasonic, Hitachi en natuurlijk Nintendo zelf komen met alweer een nieuw kanaal voor de Nintendo Wii. Het zo geheten Body-Check kanaal. Hierbij krijg je advies over lichaamsbeweging via de speldata van Wii fit of met de Nintendo DS game Aruite Wakaru Sekatsu Rhythm DS, maar je moet dan wel eerst je Balance Board aansluiten.

Zorgverzekeraars zijn in elk geval al erg geïnteresseerd in dit kanaal. Panasonic Medical Solutions heeft zelfs al plannen om samen met het Plissimo Sigusa health care plan mensen een gezonder leven te laten leiden. Nou is het alleen nog afwachten tot het kanaal daadwerkelijk is geopend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?