Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nieuw kijkvoer Fallout 3

Bethesda (bekend van The Elder Scrolls IV: Oblivion) heeft 3 nieuwe plaatjes van Fallout 3 in ontwikkeling vrijgegeven. De game community kijkt al lange tijd uit naar het derde deel in de post-apocalyptische RPG, dan al niet erg sceptisch.

Veel fans van de eerste 2 delen zijn bang dat het een verkrachte opvolger gaat worden die de x-factor van de 2 voorgaande delen niet zal meekrijgen. Deze redacteur vreest na het zien van de plaatjes het ergste, maar laten we niet oordelen voordat de controls onder de vingers liggen.

Bron: PC GameSpecial. Met de al vrijgegeven plaatjes erbij zijn het er in totaal 15.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?