Nieuwe arcadegame: Fast and the Furriest van Rare

Geplaatst: 10 januari 2008 15:40
Aangepast: 4 mei 2018 17:05
-

Er is een nieuwe Xbox Live Arcadegame aangekondigd door Rare, te weten Fast and the Furriest. Als je de naam leest, denk je al gauw aan een racegame van de Fast and the Furious-films. Helaas zal de arcadegame geen racer zijn. Het gaat hier om een game, waarin deze meerdere sporten centraal zullen staan.

Vooralsnog weten we alleen dat de game atletieksporten zal bevatten met verschillende minigames. De minigames zullen onder andere te spelen zijn met de Rare-personages Banjo en Conker. Wanneer de Xbox Live arcadegame uit zal komen is nog onbekend.

De arcadegame zal in combinatie met Xbox Live Vision te spelen zijn. Of het hier om een soort EyeToy-concept gaat is niet bekend.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer