Nieuwe Assassin's Creed geeft wat details prijs

Tijdens de Interactive Achievement Awards was het niet alleen zenuwachtig zijn voor de uitslag, maar ook de perfecte plaats om het eens met Patrice Desilets en Corey May van Ubisoft te hebben over de volgende Assassin's Creed game.

De twee mannen waren gelukkig in een goede bui en konden een aantal dingen over de nieuwe game vertellen. Zo zal de held uit Assassin's Creed 2, Ezio, terugkeren naar Rome in een volledige singleplayer campagne. Eerder was al aangekondigd dat het nieuwe deel ook een multiplayer zou bevatten. Veel weten we daar nog niet over, en ook tijdens het interview kwam Desilets niet veel verder dan het ophangen van vage verhalen door het onder andere te hebben over "narrative justification".

De opvolger van AC2 staat in de planning voor maart 2011.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?