Nieuwe beelden Prince of Persia: The Forgotten Sands

Het is bijna zover en dan verschijnt de nieuwe Prince of Persia en om nog even aan te tonen dat deze nieuwe Prince of Persia ook zo zijn waterwonderen bevat, kwam Ubisoft vandaag met nieuwe beelden van de game.

Prince of Persia: The Forgotten Sands verschijnt overigens al binnen een aantal dagen. De game zal namelijk vanaf 20 mei verkrijgbaar zijn voor de PSP, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii en Xbox 360. De pc-versie zal later uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?