Nieuwe Call of Duty bevestigd

De meeste wisten natuurlijk al dat er een nieuwe Call of Duty uit zal gaan komen, maar nu heeft Activision het officieel bevestigd. Het is echter nog onbekend of dit een vervolg gaat worden op Modern Warfare 2 of dat het een geheel nieuwe game wordt.

De game zal ongeveer tegen het einde van dit jaar verschijnen. Activision gaf echter aan dat dit nieuwe deel het niet zo goed zal gaan doen als Modern Warfare 2 aangezien de resultaten van Modern Warfare 2 boven verwachting lagen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?