Nieuwe Call of Duty: Black Ops trailer op 18 mei

Zojuist heeft Activision een mini-trailer voor Call of Duty: Black Ops gepubliceerd. Deze mini-trailer is vooral een promo-filmpje voor de komende World Premier trailer. In deze mini-trailer zijn tevens een aantal nieuwe beelden te zien.

De World Premier trailer zal dinsdag 18 mei om 8:30pm ET tijdens de NBA Eastern Conference Finals op ESPN te zien zijn. Voor de Nederlanders is dit om half 3 's ochtends. Je kunt een heleboel nieuwe beelden verwachten van deze trailer en uiteraard zullen wij hier dan bericht van doen.

Dat word dus vroeg je wekker zetten op 18 mei!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?