Nieuwe content Fable 2 op 12 mei

Met Fable 2 kan je natuurlijk al erg veel doen, maar voor de mensen die de game al uitgespeeld hebben, moet er natuurlijk extra content komen. Eerder dit jaar zagen we Knothole Island al voorbij vliegen. Vanaf 12 mei zal er weer nieuwe content beschikbaar zijn.

See The Future, zal dit pakket heten. De content bevat onder andere nieuwe missies en nieuwe honden. De prijs hiervan is 560 Microsoft Points. Ga jij deze extra content halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?