Nieuwe details Aliens vs. Predator

SEGA heeft nieuwe details onthuld voor hun aankomende titel, Aliens vs Predator; welke ontwikkeld wordt door Rebellion. Er zijn 3 rassen, onderverdeeld in de: Marinier, de Predator en de Alien. Wat leuk is, is dat elk ras zijn eigen singleplayer modus heeft, vol met actie en een uniek verhaal. Ook is de singeplayer mode van een ras, gelinkt aan dat van de andere twee campagnes.

Liefhebbers van online gamen, kunnen aan de slag met de drievoudige online multiplayer; hierin kunnen de drie rassen tegen elkaar strijden. Het hoofddoel is dan om te overleven en als dodelijkste ras uit de bus te komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?