Check hier alle The Game Awards 2023 content

Nieuwe details The Last Guardian

Er zijn wat nieuwe details bekend over de nieuwe exclusieve PlayStation 3 game The Last Guardian. Deze game uit de koker van Team ICO belooft weer iets heel bijzonders te worden. Al eerder bracht dit team de game ICO en Shadow of The Colossus.

Je speelt met een jongetje dat gezelschap krijgt van een mythisch beest. Dit beest is in eerste instantie niet veel aardiger tegen je dan de gemiddelde schoonmoeder, maar naarmate je het beest meer voert, schoon wast en aandacht geeft zal de relatie groeien.

Het beest zal de naam Trico dragen, althans in de Japanse versie. Trico kan je helpen platform puzzels op te lossen, al vraagt dit wel geduld. Trico blijft namelijk een dier, dus zoals je een pup met geduld zindelijk moet maken, zo moet je Trico ook stap voor stap dingen aanleren.

Een releasedatum kan ik je nog niet geven, maar de game zal in ieder geval verschijnen in 2010 voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?