Nieuwe DLC Guitar Hero 5 niet universeel

Guitar Hero 5 is het allernieuwste deel in de Guitar Hero-reeks. De game heeft als grote nieuwe feature dat het nu mogelijk is meer van dezelfde instrumenten te gebruiken. Dus bijvoorbeeld 3 drumstellen en één zanger.

De game zal 85 nummers hebben, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om extra nummers te downloaden. De nieuwe extra content zal niet speelbaar zijn op Guitar Hero: World Tour. De oude extra content van World Tour zal dan wel weer speelbaar zijn op Guitar Hero 5.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?