Nieuwe DLC Valkyria Chronicles

SEGA Europe Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat de downloadable
content voor Valkyria Chronicles vanaf 16 april kan worden gedownload vanaf het PlayStation Network voor € 3,99 per pakket.

De DLC bestaat uit de volgende pakketten:
Hard EX-modus - Baan je vechtend een weg door het gehele Imperiale Leger. De tegenstanders zijn dodelijker en je kunt geen gebruik maken van je belangrijkste tank: de Edelweiss. Je zult nog strategischer te werk moeten gaan om de vijand te overwinnen.

Edy's missie 'Enter the Edy Detachment' - Zes leden zijn geïsoleerd geraakt van Eskadron 7. Terwijl ze zich met het eskadron proberen te verenigen, stuiten ze op een dorpje dat wordt aangevallen door het Imperiale Leger. Kruip in de huid van Edy, voer het bevel over je team en neem het op tegen een overweldigende meerderheid om het dorpje van de vernietiging te redden.

Selvaria's missie 'Behind Her Blue Flame' - Deze missie vindt plaats na de ontsnapping uit de Galliaanse gevechtslinies. Je kruipt in de huid van Johann, een jonge en vriendelijke geniesoldaat, die is ingedeeld bij de troepen van Selvaria. Aanschouw de actie die zich achter de vijandelijke linies afspeelt en kijk door de ogen van de vijand om te zien hoe de oorlog wordt gevoerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?