Nieuwe Dragon Age begin 2011

EA heeft vandaag tijdens de presentatie van de jaarcijfers van het derde fiscale kwartaal van 2010 bekendgemaakt dat we volgend jaar een nieuwe Dragon Age kunnen verwachten. Volgens de uitgever staat de releasedatum van game namelijk gepland tussen januari en maart van 2011.

Het is echter nog niet duidelijk of het hier om een compleet nieuwe game gaat of om een vervolg op de game Dragon Age: Origins. Volgens de planning zal de game in elk geval uitkomen op de consoles, handhelds en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?