Nieuwe gameplaybeelden Mario & Luigi 3

Mario & Luigi: Superstar Saga was een RPG op de Gameboy Advance met Mario & Luigi in de hoofdrol. De game was een groot succes en zijn opvolger op de Nintendo DS was minstens net zo succesvol.

Nu komt er een derde deel van de Mario & Luigi RPG reeks op de Nintendo DS. Daarvan is er vandaag een nieuwe video verschenen. Scroll naar beneden om die te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?