Nieuwe Ghostbusters gameplaybeelden

Over iets meer dan een maand kun je de spannendste avonturen beleven met Ghostbusters: The Video Game. In de game kun je met je favoriete Ghostbuster-karakter op pad gaan en de wereld verlossen van al het bovennatuurlijk gespuis. Ghostbusters: The Video Game is vanaf 16 juni te koop voor de PC, PlayStation 2, Nintendo DS, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Vandaag is er een nieuwe trailer van de game vrijgegeven, waarin de multiplayer grondig uit de doeken word gedaan. Klik op de startknop en maak je klaar voor een nieuw Ghostbusters spektakel!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?