Nieuwe Harvest Moon komt 9 oktober naar de Wii

Op 9 oktober verschijnt er een nieuwe Harvest Moon in de winkels. De game gaat Harvest Moon: Tree of Tranquility heten en zal enkel voor de Nintendo Wii worden uitgebracht.

Harvest Moon: Tree of Tranquility draait om een speciale boom, de zogenaamde Harvest Tree, die zich bevind op Waffle-eiland. Deze boom is pas geleden overleden. Tegelijkertijd met het overlijden van de boom zijn ook de Harvest Sprites, een soort dwergen, verdwenen. Nu is het aan jou de taak om de Harvest Sprites terug te brengen.

Naast dit zul je net als in de andere Harvest Moon-games ook een boerderij moeten beheren. Je moet dus gewassen verbouwen en dieren verzorgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?