Nieuwe Humble Bundle in het teken van Star Wars

De nieuwe Humble Bundle staat compleet in het teken van Star Wars. Met de Humble Bundle kun je voor het bedrag dat jij wilt in het bezit komen van een aantal games, in dit geval zijn dat Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars: Dark Forces.

bètaal je meer dan het gemiddelde bedrag dat tot nu toe is uitgegeven (momenteel is dat 11,30 dollar), dan krijg je nog drie extra games: Star Wars: Battlefront II, Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en Star Wars Republic: Commando.

Besteed je twaalf dollar of meer, dan krijg je nóg meer games - het houdt niet op. Het gaat om de drie titels Star Wars: Empire At War: Gold Pack, Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition en Star Wars: The Force Unleashed II. Genoeg games om je de komende maanden mee te vermaken, dat moge duidelijk zijn!

De opbrengsten van de Humble Bundle gaan naar een door de gamer gekozen doel: de ontwikkelaar Lucas of UNICEF.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?