Xenoblade Chronicles 3

  • Ontwikkelaar Monolith Soft
  • Eerste releasedatum 29 juli 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Nieuwe info over Xenoblade Chronicles 3 in Nintendo Direct

In een exclusieve Nintendo Direct werd vandaag de nieuwe rpg Xenoblade Chronicles 3 in detail gepresenteerd. Vol met monsterlijke vijanden, spannende personages en uitgestrekte landschappen, kunnen spelers een episch avontuur verwachten met de helden Noah, Mio en hun vrienden. 

De Nintendo Direct was pas kortgeleden aangekondigd, maar zat vol nieuwe informatie. Deze Het nieuwste deel in de populaire JRPG-serie brengt de verhalen van de vorige twee games van Xenoblade Chronicles reeks samen. Tegelijkertijd is Xenoblade Chronicles 3 ook bedoeld als een introductie voor nieuwe spelers om deze wereld te verkennen. In deze wereld genaamd Aionios zijn ​​de twee naties Keves en Agnus verwoed in een oorlog. Elke dag strijden er soldaten in gevechten op leven en dood. Zes strijders uit beide kampen krijgen nu een bevel voor een speciale missie. Hiervoor zullen ze moeten proberen hun verschillen aan de kant te zetten en de handen in een te slaan. Als je meer wil zien van de Xenoblade Chronicles 3 dan kun je hieronder naar de Nintendo Direct kijken.

Xenoblade Chronicles 3 zal op 29 juli uitkomen op de Switch.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?