Xenoblade Chronicles 3 Direct in aantocht

Geplaatst: 20 juni 2022 16:40

Er komt een volledig op Xenoblade Chronicles 3 gefocuste Nintendo Direct aan. Daarin passeert ongeveer twintig minuten aan informatie over de langverwachte JRPG de revue.

Nu de releasedatum van Xenoblade Chronicles 3 nadert, wordt er steeds meer informatie gedeeld over de game. Al wekenlang deelt Nintendo via Twitter kleine nieuwtjes over het nieuwste avontuur van ontwikkelaar Monolith Soft, waaronder muziek en omschrijvingen van personages. Met de aankondiging dat er later deze week een Xenoblade Chronicles 3 Direct wordt uitgezonden, lijkt het erop dat we nog veel meer te weten gaan komen over de game. De presentatie vindt aankomende woensdag om 16:00 uur plaats en bevat ongeveer twintig minuten aan informatie over het nieuwe RPG-avontuur.

Wel alvast een kleine waarschuwing: de kans bestaat dat er spoilers langskomen tijdens de Direct. Als je met zo min mogelijk kennis de game in wil gaan, kun je de presentatie het beste vermijden.

De Xenoblade Chronicles 3 Direct vindt plaats op woensdag 22 juni om 16:00 uur Nederlandse tijd. Buiten de geruchten om, is er nog geen officieel nieuws over de volgende algemene Nintendo Direct.

Bron: Nintendo via Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord