Nieuwe Katamari video

Katamari is een bijzondere reeks. De game draait om het zoveel mogelijk voorwerpen oppakken met je bal. In de tussentijd wordt je bal groter en groter en kan je meer voorwerpen oppakken. Dit allemaal onder het genot van gekke Japanse deuntjes.

Ik genoot heel erg van Beautiful Katamari, zoals je kon lezen in mijn review. Katamari Forever is het vervolg van deze game en komt exclusief voor de PlayStation 3. Bekijk hieronder een animatiefilmpje van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?