Nieuwe kleuren voor de Nintendo DSi

Bezitters van een Nintendo DSi zal het een worst wezen, maar voor diegene die nog geen DSi hebben is er goed nieuws. De handheld zal op 23 oktober in Europa in een aantal nieuwe kleuren verschijnen, gebundeld met Facebook en Flipnote Studio.

De nieuwe kleuren zijn: Metaal blauw, licht blauw en rood. Kopers van deze nieuw gekleurde Nintendo DSi krijgen als ze via Wifi online gaan er ook nog eens 1000 DSi punten er gratis bij. Deze actie is geldig tot maart 2010. En voor diegene die al een DSi hebben raad ik aan een leuk kleurtje verf bij de Gamma te kopen, mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent over de huidige kleur van je handheld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?