Nieuwe kortingen Xbox 360

Vorig jaar had Microsoft een actie dat je Xbox 360 gedeeltelijk werd terugbètaald. Er gaan geruchten dat deze actie opnieuw uitgevoerd zal worden.

De Franse site Media Manak maakte dit bekend. Volgens de site zal de actie deze keer alleen gelden voor de Premium- en Elite versie, aangezien de Arcade al zo goedkoop is. De Premium versie zal 40 euro korting gaan krijgen, terwijl de Elite 50 euro korting gaat krijgen. Microsoft heeft deze korting nog niet bevestigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?