Nieuwe Mortal Kombat wordt bloederig

De vorige Mortal Kombat-game was nog niet gewelddadig genoeg en had dan ook een leeftijdsadvies van 16+. De nieuwe Mortal Kombat-game gaat het echter een stukje bloederiger aanpakken.

'People want an M-rated MK....dammit we will give them an M-rated MK!' Aldus Boon.

Dit maakte Boon bekend via Twitter. Mortal Kombat zal dus weer terug gaan naar het begin van de serie en krijgt dan ook zeker een M-advies, leeftijdsadvies van 18+.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?