Nieuwe Neo Geo games voor de VC

Geplaatst: 13 juli 2008 12:10
Aangepast: 1 juni 2018 13:33
-

Nintendo heeft afgelopen vrijdag de Virtual Console catalogus weer uitgebreid met twee nieuwe titels. De games zijn dit keer afkomstig van de Neo Geo.

Art of Fighting 2
SNK's verhaalgedreven vechtspelserie gaat verder! De personages uit de eerste ART OF FIGHTING (en een aantal nieuwe gezichten) zijn terug om in een nieuw toernooi te vechten. ART OF FIGHTING 2 is pure speelhalactie en staat bekend om de grote keuze aan personages en de buitengewone moeilijkheidsgraad.

Ninja Commando
In dit razendsnelle schietspel kies je uit drie heldhaftige ninja's en strijd je door zeven bloedstollende tijdperken om te voorkomen dat een kwaadaardige krijgsheer de wereld vernietigt! Gebruik je verbazingwekkende ninjakrachten - alleen of met een vriend - om je een weg te schieten door zowel het heden als het verleden en red onze toekomst!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer