Nieuwe Nintendo Wii-controller onthuld

Op de Japanse website van gamesgigant Nintendo is een nieuwe controller voor de Nintendo Wii onthuld. Het gaat om een nieuwe versie van de Classic Controller, genaamd Classic Controller Pro.

De nieuwe controller heeft iets weg van de PlayStation-controllers. Naast extra grip bevat de Pro versie ook twee extra schouderknoppen en staan de analoge sticks iets verder uit elkaar.

In de zomer zal de Classic Controller Pro verschijnen in Japan. Het is alleen nog afwachten of de controller ook naar Europa komt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?