Nieuwe Overlord II gameplaybeelden

Zoals een tijdje terug al hier op Gameliner te lezen was, is een vervolg van Overlord in de maak. In Overlord II moet je het met behulp van een groot leger Minions opnemen tegen het Romeinse Rijk.

Vandaag heeft Triumph Studios een trailer vrijgegeven met wat nieuwe gameplaybeelden. In de nieuwe trailer komen vooral de Minions aan bod.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?