Nieuwe patch Killzone 2 maakt DLC mogelijk

Morgen zal er weer een nieuwe patch verschijnen voor Killzone 2. De patch krijgt het nummer 1.24 met zich mee maar wat veel belangrijk is, is dat het naast een aantal verbeteringen ook de deur naar downloadable content zal openen. Daarnaast zal het vanaf morgen mogelijk zijn om ook tegen internationale spelers (bijvoorbeeld uit Japan) te spelen, zodat de servers nog voller zullen worden.

De producer van Killzone 2, Seb Downie, sprak ook nog over de grote dingen die in de toekomst zullen gebeuren. Binnenkort zal er namelijk een nog grotere patch verschijnen, die deze grote beloftes moet gaan waarmaken. We zullen zien wat deze geheimzinnigheid ons gaat brengen, maar gezien de successen van Guerilla zal dat vast goed komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?