Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Nieuwe PlayStation 3 firmware verwijderd Linux support

Op de eerste PlayStation 3 consoles is het mogelijk om een ander besturingssysteem te installeren naast het systeem dat er al op staat. Zo was er bijvoorbeeld speciaal een versie van Linux ontwikkeld voor de PlayStation 3.

Op de PlayStation 3 Slim is dat al niet meer mogelijk. Op 1 april komt er een nieuwe firmware uit voor de PlayStation 3 die ervoor zal zorgen dat ook de oudere modellen deze functie niet meer hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?