Nieuwe Prince of Persia naar de PSP

Alle aandacht word gevestigd op Prince of Persia: The Forgotten Sands maar nu doet Ubisoft toch haar boekje open op de PlayStation Blog over de PSP-versie.

Op de Amerikaanse PlayStation Blog laat producer Joel Vignola weten dat de PSP versie geen port maar een geheel nieuw ontwikkelde game is.
Een nieuw avontuur, nieuwe locaties voor de prins zonder naam.

We gaan weer terug naar 1989, de eerste Prince of Persia, want we gaan ouderwets side scrollen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?