Nieuwe PSN-avatars onderweg

Voor de gamers die hun PlayStation Network-avatar zat zijn is er goed nieuws. Er komen namelijk, volgens het PlayStation World Magazine, nieuwe avatars voor de PlayStation 3.

In het magazine werd het volgende aangekondigd:

New PSN avatars are on the way.

De afgelopen twee weken is er slechts één nieuwe avatar toegevoegd, maar er komen er dus nog meer bij. Onder de nieuwe avatars kunnen we avatars van InFamous, LittleBigPlanet, Prototype en Wolverine verwachten, aldus het PlayStation World Magazine. De releasedatum is nog onbekend, maar waarschijnlijk zullen de avatars in de zomer verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?