Nieuwe Rare games op Nintendo Switch Online

Geplaatst:

Denk jij nog met weemoed terug aan de glorietijden van Rare? Dan is er goed nieuws. Vijf Rare klassiekers worden namelijk onderdeel van Nintendo Switch Online.

Wacht, voor je op de bank springt, het zijn wellicht niet de games waarop je echt zat te wachten. Nintendo Switch Online is vanaf vandaag vijf games rijker. NES-games Snake Rattle 'n' Roll en R.C. Pro Am, SNES games Killer Instinct en Battletoads Battlemaniacs en Nintendo 64's Blast Corps zijn namelijk nu speelbaar indien je over het bijbehorende abonnement beschikt. Mocht je over de Japanse variant beschikken, dan kan je ook van start met Mother 3!

Snake Rattle 'n' Roll, R.C. Pro Am, Killer Instinct, Battletoad Battlemaniacs en Blast Corps zijn vanaf vandaag speelbaar via Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord