Nieuwe safari-game voor Wii en DS

  • Door Remco van Woensel
  • Op 21 mei 2009 om 15:32

Vandaag heeft SEGA een nieuwe safari-game aangekondigd. De game gaat Jambo! Safari heten en zal uitkomen voor de Nintendo Wii en DS.

In Jambo! Safari speel je met één van de vier rangers van een Afrikaans safaripark. De game gaat vele missies bevatten. Zo moet je bijvoorbeeld dieren in nood redden, foto's maken van de dieren en vanuit een heteluchtballon het park verkennen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?