Nieuwe Syphon Filter mogelijk in ontwikkeling

Syphon Filter is een lang lopende, succesvolle gameserie. Na het verschijnen van het origineel in 1999 kreeg het al vrij snel drie zeer volwaardige opvolgers, twee gewaardeerde PlayStation Portable games en een populaire PlayStation Network adaptatie. Het is al bijna vijf jaar geleden dat het laatste consolespel uitkwam, maar fans putten hoop uit een hardnekkig gerucht: Syphon Filter 5 zou in ontwikkeling zijn.

PCB Productions, een bedrijf dat de audio en overige zaken verzorgt voor gameontwikkelaars, heeft op de site bij hun projecten staan dat ze werk voor Syphon Filter 5 doen. Dit zouden ze voor Sony Bend doen, de ontwikkelaar van de eerste Syphon Filter die in 2000 opgekocht werd door Sony. Op de lijst kan je aflezen dat er "facial motion capture" wellicht gedaan wordt en dat het spel op de PlayStation 3 zou verschijnen.

De lijst is op dit adres te vinden. Hoe dit afloopt kan je hopelijk binnenkort lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?