Nieuwe trailer Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Kingdom Hearts is bij vele mensen geliefd door de goede samenwerking tussen Disney en Square-Enix. Binnenkort komt er een nieuwe Kingdom Hearts voor de PSP; Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

Deze game speelt zich 10 jaar voor de gebeurtenissen van de originele Kingdom Hearts af en zal voornamelijk gaan over de eerste eigenaren van de Keyblades. Vandaag is er een nieuwe trailer beschikbaar. Bekijk hem hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?