Nieuwe trailer voor seizoen twee van Arcane staat online

-

De trailer voor het tweede seizoen van de Netflix-serie Arcane is onlangs online gekomen. De game is gebaseerd op Riot Games' League of Legends.

Het eerste seizoen van Arcane werd bijzonder goed ontvangen, dus het is niet zo'n verrassing dat er een tweede seizoen komt. Toch heeft er wel wat tijd tussen gezeten, want het eerste seizoen begon op 6 november 2021. Het tweede seizoen begint nu ook weer in november en sluit de serie ook meteen af. Toch lopen er momenteel al ideeën vanuit de producers om ook andere verhalen uit de wereld van Arcane te gaan vertellen in de vorm van series. Arcane volgt het verhaal van twee bekende champions uit League of Legends, zussen Jinx en Vi, die tegenover elkaar komen te staan in de oorlog tussen twee steden. Begin augustus verschenen een aantal volledige afleveringen van Arcane seizoen twee onbedoeld online, naar aanleiding van een beveiligingslek bij Netflix.

Het tweede seizoen van Arcane gaat in november van start op Netflix.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord