Destiny 2

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 6 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe uitbreiding Destiny 2 wordt morgen onthuld

Morgen vindt de onthulling van The Witch Queen, de nieuwste uitbreiding van Destiny 2, plaats. Daarnaast kunnen fans tijdens de livestream uitkijken naar meer informatie.

Het is bijna zover. Vorige maand werd een Destiny 2 Showcase-evenement aangekondigd. Buiten een datum en een teaser om wisten we op dat moment eigenlijk nog niets. Nu het moment steeds dichterbij komt, is bekendgemaakt wat er onthuld gaat worden. Eindelijk komt de nieuwste uitbreiding van Destiny 2, The Witch Queen op het podium. Dat is echter niet het enige dat we morgen gaan zien. Bungie geeft ook aan dat we ons moeten voorbereiden op 'veel meer'. Wat dat precies inhoudt, is op dit moment onduidelijk.

De livestream waarin The Witch Queen, de nieuwste uitbreiding van Destiny 2, onthuld wordt, vindt morgenavond om 18:00 uur plaats.

BRON Bungie

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?