Nieuwe update voor Team Fortress 2

In alweer de zoveelste update van Team Fortress 2 zit voor de eerste keer geen class update. Tot voorheen werd er altijd nog wat bijgewerkt aan de classes om ze in evenwicht te krijgen, maar waarschijnlijk vindt Valve het nu goed geweest.

Wat de update wel bevat, is een nieuwe community-map gemaakt door de spelers zelf. Ook krijg je 18 hoeden, die je kunt opzetten gratis met de update.
De community map, genaamd Arena Offblast, speelt zich af in een raket silo die is uitgehold uit een berg.

Wanneer de update beschikbaar is, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?