Nieuwe video-interview Red Streel 2

Tijdens de launch van de Nintendo Wii kwam Ubisoft met Red Steel. De game werd matig ontvangen en daarom probeert Ubisoft het opnieuw met Red Steel 2

Red Steel 2 is momenteel in ontwikkeling bij Ubisoft Parijs. Vandaag is er een nieuw video-interview verschenen van de game. Red Steel 2 zal eind dit jaar in de winkels verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?