Nieuwe voetbalgame voor de Nintendo Wii

Ubisoft komt met een nieuwe voetbalgame voor de Nintendo Wii, genaamd Academy of Champions. Deze voetbalgame zal zich echter niet zoals bij FIFA en PES enkel richten op de gameplay, maar ook meer op de gebeurtenissen eromheen. De game zal ook "story-driven" zijn, waarbij alles vooral gericht is op de jongere spelers onder ons.

Met behulp van de Wii Balance Board en de Wii-MotionPlus controllers zal deze game te spelen zijn en Pele zal de gamers persoonlijk door de game heen helpen. De Braziliaanse voetballer is namelijk al door Ubisoft geschikt gesteld.
-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?