Nieuwe zombie game aangekondigd

Tripwire Interactive, bekend van Red Orchestra: Ostfront, heeft aangekondigd binnenkort een nieuwe game uit te brengen voor de PC.

De nieuwe game heet Killing Floor en is een first-person co-op survival/horror game en kan met 6 spelers online gespeeld worden. Het verhaal speelt zich af in Londen, waar een gekke geleerde soldaten probeert te klonen en zo een superleger wil creëren. Dit loopt echter zwaar uit de hand: de proefpersonen ontsnappen en vernielen alles wat ze tegenkomen. Aan jou de eer om ze uit de weg te ruimen.

Wanneer Killing Floor verschijnt, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?